در دیه و بیمه خودرو توسط
سقف تعهد پرداخت دیه فوت توسط بیمه شخص ثالث در سال 93 و درماه عادی 150 تومن و ماه حرام 200 تومن بود. رای دادگاه هم در خرداد 95 صادر شده است. آیا بیمه باتوجه به یوم الادا بودن و صدور رای در خرداد ماه امسال.
باتوجه به سقف بیمه ماه حرام سال 93 که مبلغ 200 تومن بود و نرخ دیه امسال رو هم میتونه پوشش بده. رو پرداخت میکنه یا صدو پنجاه تومن غیر ماه حرام رومیپردازه؟
4 پاسخ
توسط (4,480 امتیاز)
با سلام

اگر فوت در ماه عادی (غیر حرام) باشد بیمه موظف است امسال مبلغ 190 ملیون تومان را به اولیای دم بپردازد و و هنوز پوشش آن برای دیه فوت کافی است.

و اگرفوت در ماه حرام باشد آنوقت بیمه موظف است امسال مبلغ 200 ملیون تومان را بپردازد و 53 ملیون مابقی بدون بازیافت از مقصر حادثه توسط صندوق تامین خسارتهای بدنی پرداخت میشود.

با تشکر منصور حیدری    موسسه حقوقی حامی تصادفات صدرا