در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام ممنون از کمک و دادن آگاهی..

همسر من در شهریور ماه 94 تصادف کردن و متاسفانه منجر به فوت ی خانم شد و در سال 95 بیمه دیه خانم را پرداخت کردن اما وکیل خانواده ی فوت شده درخواست به روز گرفتنه پول دادن حالا میشه لطفا بگید ماتفاوت به چه صورت پرداخت میشه،آیا بیمه چون خانم بودن پرداخت میکنه یا به همسرم وام تعلق میگیره...ممنون از شما
2 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

با سلام و وقت بخیر

حداقل پوشش بیمه در خسارت بدنی،معادل حداقل دیه یک مرد مسلمان در ماه های حرام و در بخش خسارت مالی،معادل دو و نیم درصد (5/2 %) تعهدات بدنی می باشد . بیمه گذار می تواند برای جبران خسارت های بدنی و مالی بیش از حداقل مزبور،بیمه مازاد نیز خریداری کند.

بنابه دلایل متعددی،ممکن است پرداخت خسارت بدنی بیمه نامه شخص ثالث (اعم از دیه یا ارش،شکستگی،نقص عضو یاازکارافتادگی)به 2 سال بعد ازصدور بیمه نامه موکول گردد و چون به موجب آراء محاکم قضایی، مقصر حادثه محکوم به پرداخت دیه سال جدید می باشد،درصورت داشتن بیمه مازاد شخص ثالث ،مابه التفاوت تغییر دیه تا سقف این بیمه نامه به عهده شرکت بیمه خواهد بود. منطقی است که با توجه به این موضوع در هنگام خریداری بیمه شخص ثالث مبلغ دیه را افزایش دهیم .