در سایر توسط
سلام و خسته نباشید خدمت کاربر گرامی.من با مدرک ارشد در مهدکودک مربی پیش دبستانی هستم...مدیر مهد ازمن خواسته برای سابقه بیمه مدرک لیسانس براش ببرم..آیا نوع مدرک برای سابقه فرق داره؟...همچنین اینکه من که بیمه پدرم که بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی هست٬با ایجاد بیمه برای خودم بیمه پدرم دیگر شامل حال من نمیشود؟سپاس از شما
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام با توجه به این که شغل شما توسط کارفرما چه چیزی رد می شود می تواند مورد نیاز قرار گیرد

در ضمن در صورتی که شما بیمه شده اصلی سازمان بیمه تامین اجتماعی شوید دیگر نمی توانید از بیمه پدرتان استفاده نمایید و آن بیمه برای شما قطع می شود

کد مشاغل جهت نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی