در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام بنده از شرکتی که فاقد شورای اسلامی و انجمن صنفی میباشد با تایید دو نفر نماینده ی کارگری که سه سال و نه ماه از انتخاب آنها میگذرد اخراج شده ام . آیا به استناد اتمام مهلت قانونی نمایندگان ، حکم اخراج محل اعتراض میباشد ؟ باتشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
تأیید نمایندگان کارگران بایستی در چارچوب کمیته انضباطی و رأی آن باشد. بله قابل پیگیری می باشد