در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
اینجانب به عنوان پیمانکار، یکی ازکارگرهایم ازناحیه سر بااثابت قالب فلزی صتحی مجروح شده وهفت بقیه خورده وازمن شاکی شده وبادرخواست بنده ازکارفرما چند روز قبل از حادثه کارگرم بیمیه بدون رای دادگاه شده وتمام وسایل ایمنی را در اختیار ایشان گذاشم ولی از ان استفاده نکرده ایا من هم مورد پرداخت دیه خواهم شد ؟ چند درصد؟ وچرا؟
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

سلام. روز بخیر.

در این موارد باید بازرس اداره کار تامین دلیل نماید و درصد تقصیر هر کدام از افراد را تعیین میکند. اینکه شما چند درصد مقصر شناخته شوید بستگی به نظر کارشناس تامین دلیل دارد. بهر صورت باید از استفاده وسایل ایمنی توسط کارکنانتان مطمئن میشودید و بدون استفاده از وسایل ایمنی ، اجازه کار رو صادر نمیکردید.