در بازنشستگی و مستمری توسط
بنده بيمه خدمات در ماني در اموزش و پرورش هستم همزمان در يك شركت خصوصي بيمه تامين اجتماعي شدم آيا امكان دارد كه به صورت جداگانه از هر دو بيمه بازنشسته شوم؟
2 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)
سلام. امکان استفاده از خدمات بخش خدمات درمانی کشوری و تامین اجتماعی بصورت یکجا وجود ندارد. در دوره بعدی تمدید بیمهنامه احتمالا یکی از بیمه ها رو باید قطع کنید. در ضمن، درصورتیکه هر کدام از سازمان مطلع نشوند و شما همچنان به هر دو بیمه بپردازید، نه تنها بازنشستگی تعلق نمیگیرد، بلکه جریمه دارد.