در بازنشستگی و مستمری توسط
واقعا متاسفم برا اونایی که این برنامه رو تصویب میکنن آخه کجای دنیا کارگران 35 ساعت بازنشسته میشن اون هم با مزایای 30 ساله واقعا کلاهبرداری بزرگیه زورتون به ما میرسه کلاهبردارها
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
با سلام به موجب ماده ۱۰ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، تمای کارگران ساختمانی بیمه شده باید حداقل ۳۵ سال سابقه داشته باشند که بتوانند در ازای دریافت ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند / سایر بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی به شرط داشتن حداقل ۳۰ سال پرداخت حق بیمه می‌توانند با دریافت ماهانه ۳۰ روز مستمری بازنشسته شوند

** البته در حال حاضر این ماده از قانون اجرا نمی شود

*** قانون را نمایندگان مجلس تصویب می کنند و مجریان (مثل سازمان تامین اجتماعی) موظف به اجرای آن هستند و برای تغییر قانون نمایندگان مجلس باید اقدام نمایند