در بیمه مسوولیت و مهندسی توسط
با سلام و خسته نباشید
متن زیر یعنی چی؟
 مدیر کل نظارت مالی بیمه مرکزی:

بر اساس قانون جدید بیمه شخص ثالث، شرکت های بیمه از پرداخت 20 درصد سود رشته بیمه شخص ثالث معاف شدند.

بر اساس این قانون؛ شرکت های بیمه دیگر موظف نیستند که 20 درصد سود رشته بیمه شخص ثالث خود را که به منظور کاهش حوادث جاده ای پرداخت می کردند بپردازند.

به گفته علی جعفری این تصمیم در راستای زیانده بودن بیمه شخص ثالث و به منظور حمایت از یبمه گران اتخاذ شده است.

شایان ذکر است بر اساس ماده 27 قانون قبلی شرکت های بیمه موظف بودند معادل 20 از سود رشته بیمه شخص ثالث را برای کاهش حوادث جاده ای اختصاص دهند.
به نقل از کانال بیمه مرکزی
1 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

از آنجا که مطلع هستید ،  بیمه شخص ثالث، ماهیتا بیمه نامه زیان ده ای برای شرکت ها محسوب میشود.

در قانون ها و آیین نامه های قبلی، شرکت های بیمه ای مکلف بودند 20% از سود خود را در بیمه شخص ثالث به راه های کاهش حوادث اختصاص دهند و به بیمه مرکزی بپردازند . در قانون جدید، این سهم 20 درصدی از سود برداشته شده و شرکت ها دیگه موظف به پرداخت این مبلغ نیستند. به این ترتیب سهم شرکت های از سود ثالث بالاتر میرود و به سوددهی نزدیک تر خواهد شد.