در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بیمه صنایع دستی که دوساله قطع شده دوباره بیمه میکنندیانه شغلم گوهرتراشی است
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

شما برای چه مورد قصد بیمه شدن دارید ؟  اگر قصدتان صرفا یک حقوق مقرری در زمان بازنشستگی است ، من به شما پیشنهاد می دهم با بنده تماس بگیرید تا بصورت رایگان به شما مشاوره بدهم تا بهترین پیشنهاد مناسب برای شما را خدمتتان ارائه نمایم.

موفق و پیروز باشید.