در سایر توسط
بیمه دکل هاي حفاری دریایی به چه صورت می باشد ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
پروژه ای مثل دکل حفاری می تواند چندین بیمه نامه داشته باشد. بسته به اینکه کدام ریسک به بیمه گر منتقل می شود، عنوان بیمه نامه فرق می کند.

مثلا:

1. بیمه تمام خطر نصب

ریسک های وارده به اموال و قطعات از ابتدای  نصب ، در حین نصب تا راه اندازی آزمایشی دکل حفاری را در بر می گیرد. مثل آتش سوزی، سیل زلزله طوفان و ...

2. بیمه مسولیت مدنی کارفرما در قبال کار کنان

در این بیمه نامه خسارت های بدنی وارده به پرسنل دکل حفاری مورد پوشش بیمه قرار می گیرد. ریسک هایی نظیر هزینه پزشکی، فوت و نقص عضو کارکنان ناشی از قصور کارفرما

3. مسولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث

در این بیمه نامه زیان های مالی و جانی وارده به جان و مال اشخاصی غیر از شخص بیمه گذار و پرسنل و بشتگانش مورد پوشش بیمه قرار می گیرد. می تواند شامل خسارت های مالی و غرامت های جانی باشد.