در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام و احترام،

چطور می توانم متوجه شوم چند درصد حق بیمه پرداخت می کنم؟

بر اساس قانون حق بیمه پرداختی کارگر 7% است اما طبق محاسبات حق بیمه بر این میزان نیس.

دریافتی بنده 8.900.000 ریال می باشد. راهنمایی کنید چقدر حق بیمه باید کسر شود.

با سپاس
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در فیش حقوقی شما مبلغ کسر شده درج می شود البته چیز های دیگری نیز جز فیش حقوقی شما هست که برخی از آن ها نیز مشمول کسر حق بیمه هست مانند ( مزایای مستمر شغلی (فوق‌العاده شغل) – اضافه کار – حق‌الزحمه و ... ) که از این مبالغ نیز به حق بیمه کسر می گردد

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

تشریح جزییات کسر حق بیمه و مالیات از حقوق