در بیمه بیکاری توسط
تامین اجتماعی میفرماید باید جهت دریافت بیمه بیکاری از کار اخراج شده باشی اما دقت بفرمایید نباید بدلیل مشکل انظباتی ونباید بدلیل فنی و نباید بدلیل عدم رضایت کارفرما اخراج شده باشی البته اینم خدمتتان عرض کنم اگه قراردادتونم هم تمام شده باشه بازهم نمیتوانی بیمه بیکاری بگیرید حال شما بفرمایید اون دلیلی که تامین اجتماعی دنبالش هست چی میتونه باشه بیشتر شبیه به یک معما نیست؟ لطف اگه پاسخ میدونید جواب بدین ممنونم
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)

با سلام

دریافت بیمه بیکاری باید یا به وسیله نامه عدم نیاز باشد و یا شکایت به ادارات کار؛با توجه به بندهای ذیل به شما مستمری بیکاری تعلق میگیرد:

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشند.
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.