در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام من هجده سال سابقه بیمه دارم شاطر سنگکی هستم آیا با خرید دو سال سربازی می توانم بازنشسته شوم ؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

با توجه به اینکه شغل شریف نانوایی جز مشاغل سخت و زیان اور است شما می توانید با 20سال کار متوالی ویا 25سال سابقه متناوب بازنشست شوید.در این میان اگر سربازی بعد از شروع به کار در زمینه مشاغل سخت خریداری شود جز سابقه سخت و زیان اور خواهد بود.