در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

ماده 75 بیمه تامین اجتماعی چیست؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

مربوط به ازکارفتادگی غیر کار می باشد :

بیمه‌ شده‌ای که ظرف ده سال قبل از وقوع حادثه غیر ناشی از کار یا ابتلاء به بیماری حداقل حق بیمه یکسال کار را که متضمن حق بیمه نود روز کار ظرف یکسال قبل ازوقوع حادثه یا بیماری منجر به از کارافتادگی باشد پرداخت نموده باشد در صورت از کارافتادگی کلی حق استفاده از مستمری‌از کارافتادگی کلی غیر ناشی از کار ماهانه را خواهد داشت.

تبصره‌ محاسبه متوسط دستمزد و مستمری از کارافتادگی موضوع‌ماده فوق به ترتیب مقرر در ماده ۷۲ این قانون و تبصره۲ آن صورت خواهد گرفت.

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی