در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام من و همسرم در زمان عقد در هتل همکار بودیم و مشغول به کار اما کارفرما برای ما بیمه واریز نکرده و از کارفرما  در سال بعد در هیات تشخیص شکایت شده و رای به نفع ما بوده اما همچنان پس از 5یال کارفرما بیمه معوقه ما را واریز ننموده.شرایط ما برای دریافت چگونه است.باتشکر
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

اولن شما باید همه شرایط دیگه رو برای هدیه ازدواج داشته باشید

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد

در صورتی که رای صادر شده، در واقع کارفرما باید حق بیمه شما رو به تامین اجتماعی بده و این ربطی به تعهدات تامین اجتماعی به شما نداره. در واقع تامین اجتماعی تعهداتش رو نسبت به کارگران انجام میده و جداگانه از کارفرما دریافت می کنه