در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من قبل از 90 سابقه ی بیمه دارم 94 عقد کردم بمن هدیه ازدواج تعلق میگیره
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بله. باید قبل از تاریخ عقد حداقل 2 سال بیمه پرداخته باشید و دیگر شرایط زیر رو داشته باشید

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.