در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
من میخوام برای فرزندانم آتیه باز کنم, میخوام بدونم حداقل مبلغ وحداکثرمبلغ چقدراست؟وکدام بیمه راپیشنهاد میکنید
3 پاسخ
توسط (3,590 امتیاز)

حداقل با 100هزار تومان و حداکثر با 100میلیون تومان بصورت سالیانه میتوانید بیمه عمر تهیه کنید. چون بیمه عمر یک قرارداد بلند مدت است و سالیانه یک افزایش 10یا15 درصدی هم دارد پیشنهاد میکنم برای شروع از مبلغ حدود 1یا2م یا مبلغی که بصورت سالیانه مشکلی برای پرداخت آن نداشته باشید شروع کنید. اینکه میخواهید برای فرزندتان بیمه عمر تهیه کنید فکر بسیار عالی و خوبی است چون پس از 10 یا 15 سال میتوانید مبلغ اندوخته را به یک مستمری مادام العمر تبدیل کنید و فرزندتان پس از 10 یا 15 سال صاحب حقوق ماهیانه مناسبی شود (البته حتما برای خودتان هم تهیه کنید).