در پرداخت حق بیمه توسط
سلام پنح سال سابقه بیمه دارم از محل کارم پرداخت میشده از فروردین 95 دیگه سرکار نرفتم بیمه ام هم پرداخت نشده الان نزدیک 3 ماه هست میخوام خودم بپردازم الان امکانش هست. هزینه اش چند هست،باید چه کار انجام دهم مدارکی لازم هست برای پرداخت دوباره
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در صورتی که در جایی مشغول به کار نبودید نمی توانید این 3 ماه رو پرداخت کنید ولی می توانید برای بیمه اختیاری اقدام نمایید تا سابقه بیمه ماه های آینده  دارید