در پرداخت حق بیمه توسط
من در اسفند 91 اقدام به اخذ پروانه ساختمان نمودم ومبلغ4/5 میلیون تومان بابت حق بیمه ساختمان پرداخت کردم با اصلاح قانون این مبلغ در حال حاضر خیلی کاهش یافته چطور می توانم شکایت کرده ومبلغ اضافی که پرداخت کردم بازپس بگیرم. لطفا راهنمایی کنید.
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
جواب سوال شما را به این شکل پاسخ بدهم

اگر با اصلاح همین قانون مبلغ 4.5 میشد 7 میلیون آیا حاضر بودید مابقی رو پرداخت کنید؟

اون زمان مبلغ 4.5 دادید تا از خدمات تامین اجتماعی برخوردار شوید و مبلغ بابت قراردای در سال 91 پرداخت شده و الان اگر کاهش پیدا کرده بخاطر کاهش هزینه های ساخت و ساز در راستای تحرک به بخش مسکن میباشد