در بیمه بیکاری توسط
از سال 90 به مدت 3 سال و 10 ماه در یک شرکت کار کردم . بیمه من به صورت کامل و پشت سرهم تا پایان سال 94 رد شده است. درسال 95 ماه فرودین و اردیبهشت ترک کار خوردم . خرداد ماه دوباره شروع به کار خوردم و مشغول به کارشدم و قرارداد 6 ماهه دارم. اول تیر عدم نیاز نیرو خوردم. میخواستم ببینم بیمه بیکاری به من تعلق میگیره؟
2 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

برای دریافت بیمه بیکاری باید در اخرین محل کار حداقل 6ماه سابقه کار داشته باشید.