در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من درسال 90 ازدواج کرده ام

من بیمه تامین اجتماعی بوده ام و پدرمم که درسال 89 فوت شدند سازمان تامین اجتماعی  به من هم حقوق میداد آیا این هدیه به منم تعلق میگیرد؟
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

نخیر.... باید دو شرطی که بلد شده رو داشته باشید که شما ندارید

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است. برای محاسبه این مبلغ، جمع دریافتی بیمه شده (مشمول کسر حق بیمه) در آخرین دو سال قبل از ازدواج بر عدد ۲۴ (تعداد ماه ها) تقسیم می شود. در صورتیکه حاصل محاسبه کمتر از حداقل دستمزد عادی در زمان وقوع عقد ازدواج باشد، مبلغ قابل پرداخت معادل حداقل مذکور خواهد بود.

اگر زن و شوهر، هر دو دارای شرایط باشند، کمک هزینه به هر دو نفر پرداخت می شود.

مدارک لازم برای دریافت کمک هزینه ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. تصویر و اصل سند ازدواج و شناسنامه زن و شوهر
۲. تعهد کتبی بیمه شده مبنی بر اینکه برای اولین بار ازدواج کرده است.

برای اطلاعات بیشتر می تونید مقاله زیر رو مطالعه نمایید

همه چیز در مورد دریافت کمک هزینه ازدواج از بیمه تامین اجتماعی