در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام شرایط جدیددریافت هدیه ازدواج رواعلام کنید*راجب وام ازدواج انهایی که بیمه تامین اجتماعی دارندچطوری میتوان دریافت کرد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بیمه تامین اجتماعی آیین نامه یا قانونی برای اعطای وام برای ازدواج ندارد

در صورتی که بیمه شده اصلی دارای شراطی لازم باشد می تواند از کمک هزینه ازدواج که بلاعوض می باشد استفاده نماید و مبلغ آن نیز ثابت نمی باشد

شرایط پرداخت کمک هزینه ازدواج چیه ؟

مبلغ کمک هزینه ازدواج چگونه محاسبه میشه ؟