در دیه و بیمه خودرو توسط
من باخانوادام باکامیون بودم چپ کردم وبچم سه ساله فوت کرددیه کامل تعلق می گیره
2 پاسخ
توسط
در پرداخت دیه اشاره ای به سن افراد نمی شود و حتی مرد یا زن بودن هم فرقی ندارد دیه کامل پرداخت کی گردد
توسط (4,460 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
سلام
درصورتی که شما خودتان مقصر باشید درصورت وجود ورثه به غیر شما ' دیه تعلق میگیرد البته سهم شما هم به آنها پرداخت میگردد .و به شما مبلغی پرداخت نمیشود.
محمد امانی کارشناس رسمی دادگستری در امور بیمه .