در دیه و بیمه خودرو توسط
در یک تصادف رانندگی بین دو خودرو ویک موتور سوار که منجر به فوت هر دو راننده خودرو ومجروع شدن راننده موتور سیکلت میشود یکی از رانندگان خودرو فوت شده مقصر صدرصد است هر دو راننده دارای گواهینامه وبیمه نامه شخص ثالث میباشند میخواستم بدونم تکلیف دیه چطوری میشه ممنون

بعدش زمان پرداخت دیه وچگونگی تقسیم دیه بین وراث چگونه است
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

در صورت فوت رانندگان هردوسیله نقلیه وراث راننده بی تقصیر می توانند به استناد رای وحدت رویه شماره۵۶۴ مورخ۷۰/۳/۲۸ هیئت عمومی دیوان عالی کشور علیه وراث راننده مقصر طرح دعوا نموده و دیه مورث خود را مورد مطالبه قرار دهند  ، بدیهی است مسولیت وراث راننده مقصر درصورتی مستقر است که راننده مقصر مالی از خود  به جا گذاشته باشد و ورثه ترکه را پذیرفته باشند  و در صورت عدم پذیرش مسولیت انان در حو  ماترک است، چنانچه وسیله متعلق به راننده مقصر دارای قرار داد بیمه شخص ثالث باشد وراث راننده  دیگر پس از صدور حکم قطعی می توانند در حدود  قرار داد بیمه ، دیه مورث خود از شرکت مطالبه کننو و در صورت امتناع شرکت از انجام تعهدات  قراردادی خود علیه وی طرح دعوا نمایند

و در ارتباط با راننده مقصر نیز میتوان بعد از رای نهایی مدارک مربوط را به به شرکت بیمه ای ارائه داد و غرامت فوت وی را دریافت نمایند

پیگیری حقوقی دیه تصادفات