در سوابق بیمه توسط
با سلام - خیلی خوشحالم که جایی متمرکز برای حل مشکلم پیدا کردم.

الان سن من به 75 سال رسیده و هرزمان ادراده کردیم که دنبال کارهای بیمه ام بروم پس ار ماهها سر دوانی نوامید شده  ادامه ندادم

من در همه جا مدیر بودم و در همه جا از حقوق بالا برخوردار بودم و در همه جا حق بیمه های بالا از حقوقم کسر شده است

اخرین پست من در « طرح کشتی سازی خلیج فارس » بوده که بیمه اجتماعی در بندرعباس بوده ام ، و قبل از ان در شرکت ایزایران بودم که زیر مجموعه وزارت دفاع صنایع الکترونیک بوده - و قبل از ان در هواپیمائی ملی بودم و مدارک بیمه مرا به بندرعباس بیمه اجتماعی فرستاندند، و قبل از ان در آموزش و پرورش بودم در خرمشهر و در ناحیه 16 تهران و قبل از ان در کشتیرانی هانزا در خرمشهر بودم آواره جنگی و مشکلات جنگ هم مزید بر علت ناتوانی در تعقیب بیمه ام شده است لطفا با بکار گرفتن اسم و فامیل و کد ملی و تاریخ تولدم، کمک کنید تا بحق خود برسم

 لطفا با من مکاتبه کنید تا اطلاعات  شخصی و خصوصی ام را خدمتتان بدهم  با این  ایمیل

pari1015@yahoo.com

با سپاس بسیار حسین
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
با سلام

با در دست داشتن مدارک به شعبه تامین اجتماعی مراجعه نمایید

در قسمت سوابق درخواست جمع آوری سابقه فرمایید

و سوال اینکه با توجه به سن 75 سالگی و داشتن تحصیلات بالا دلیل عدم اقدام بموقع شما کمی عجیب بنظر میرسد

ضمن اینکه جاهایی رو هم که نام بردید قطعا و حتما حق بیمه شما را کامل پرداخت کرده اند

پس سریع به شعبه تامین اجتماعی مراجعه فرمایید و توجه داشته باشید در شعب تامین اجتماعی مختصر و مفید شرح حال بدید