در بازنشستگی و مستمری توسط
خانمی دارای سابقه تامین اجتماعی است و میخواهد با 20 سال سابقه بازنشسته شود.هم زمان با پرداخت بیمه تامین اجتماعی ،بیمه خدمات درمانی پدرش نیز می باشد.(از دفترچه خدمات درمانی استفاده می کند ولی اصلا از تامین اجتماعی استفاده نکرده است)حال که میخواهد برای بازنشستگی اقدام نماید ایا مشکلی برایش پیش می اید؟اگر مشکل ساز است باید چه کند؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
برای بازنشستگی باید به شعبه مراجعه فرمایید و درخواست کتبی بدهید

داشتن دو دفترچه غیر قانونی است