در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام.من سال ۹۰ پاداش عقد گرفتم آیا این پاداش جدید تامین اجتماعی دوباره شامل من هم  میشود .
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
خیر کمک هزینه ازدواج یکبار پرداخت میشود

پیشنهاد ویژه

با سلام

میتوانید با مراجعه به شعبه تامین اجتماعی مربوطه درخواست انتقال سوابق را بدهید

پیشنهاد ویژه :

جهت برخورداری از خدمات بیمه عمر و سرمایه گذاری که مکمل بیمه تامین اجتماعی محسوب میشود و در دوران بازنشستگی شیرینی ایام بازنشستگی را دوچندان میکنه میتوانید با مراجعه به نمایندگان محترم 26 شرکت بیمه که در سطح کشور فعالیت میکنند مراجعه و از خدمات آنان بهره مند شوید