در هدیه ازدواج توسط
کسایی که قبل از 90 عقد کردن چطور؟ کمک هزینه نمی دن
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

با سلام

اگه شرایط لازم رو داشته باشه، بسته به سال ازدواج می تونه کمک هزینه رو دریافت کنه

شرایط پرداخت:

1-بیمه شده طی 5سال قبل از تاریخ ازدواج ،حداقل به مدت 720روز سابقه کار داشته باشدوحق بیمه این مدت را پرداخته باشد.

2-در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.

3-ازدواج اول باشد.

4-ازدواج دایم بوده ودر دفتر رسمی ثبت شده باشد.

مبلغ کمک هزینه ازدواج برابر با یک ماه متوسط حقوق یا مزد بیمه شده است.