در سوابق بیمه توسط
سابقه بیمه را میخواهم در بیارم چیکار کنم ؟
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

سلام برای مشاهده سابقه بیمه می تونید به سایت زیر مراجعه نمایید

مشاهده سوابق بیمه

البته در بعضی مواقع این سایت با مشکل رو به رو بوده و از دسترس خارج می شود در صورتی که در ساعت مختلف مشاهده فرمایید درست می شود

راهنمای مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی

در ضمن در صورتی که سابقه بیمه شما کمتر از آنچه بوده در سایت درج شده است سریعا با داشتن مدارک دال بر داشتن سابقه مربوطه به شعب بیمه تامین اجتماعی مراجعه نمایید