در لیست بیمه توسط
با سلام و تشکر از زحماتتون
من مدیر یک آموزشگاه خصوصی هستم. بعضی از مربیان آموزشگاه یک یا نهایتا دو کلاس در هفته دارند که مجموع ساعت کاری انها نهایتا 3 ساعت در هفته میشود. و حقوق آنها بعد از پایان هر ترم که سه ماه طول میکشد پرداخت میشد و مبلغی حدود 200/000 نومان میباشد. میخاستم بدونم آیا این مربیان هم شامل بیمه میشوند یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (2,270 امتیاز)
بله مشمول بیمه هستند و باید به ازای هر 8 ساعت کار یک روز حق بیمه برایشان پرداخت شود. برای اطلاعات بیشتر به شعبه محل کار مراجعه نمایید. قشقایی