در بیمه درمان تکمیلی توسط
در یک بیمارستان دولتی تحت جراحی PCI قلب قرار گرفته ام، در زمان پرداخت حق بیمه از طرح هدفمندی سلامت مقداری از هزینه ها پرداخت شده و با توجه به تحت پوشش بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ بودن به بیمارستان مراجعه نموده تا ریز هزینه های دارو و آزمایش را دریافت و به بیمه تحویل نمایم لیکن کارمند حسابداری امتناع نمود و گفت بخشنامه داریم که در صورت استفاده از بیمه سلامت ریز هزینه ها پرداخت نمی شود. آیا این کار قانونی است و با توجه به چه قانون یا مصوبه ای؟
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
سلام و درود
بطور کل در هزینه های بیمارستانی بیمه های پایه حدودا سی درصد هزینه ها را پرداخت میکنند
حال این بیمه پایه میتواند تامین اجتماعی باشد و یا میتواند سلامت و یا روستایی و کشوری لشکری باشد
و شما الباقی هزینه را باید از درمان تکمیلی دریافت نمایید
نکته ای که اینجا مهم است چون شما در بیمارستان از یک بیمه پایه استفاده کرده اید بیمارستان اصل صورت حسابهای بیمارستانی را به شما تحویل نمیدهد چون باید آن را به اسناد پزشکی بیمه پایه ارایه دهد
لذا شما باید درخواست رونوشتی از پرونده را داشته باشید تا با مهر کپی برابر اصل بیمارستان آن را به اسناد پزشکی بیمه تکمیلی ارایه دهید