در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با عرض سلام
جسارتا من شوهرم تا قبل از عقد حدود 2سال اما دو ماه کم بیمه داشت و الان حدود 1سال عقد کردیم و در حال حاضر با اون 1سال  عقد کل بیمه شوهرم شده 2سال تمام و در حال حاضر هم مشغول به کار هست آیا هدیه ازدواج به ما تعلق میگیرد یا اینکه بایستی قبل عقدمون 2سال بیمه کامل بوده باشه لطفا منو راهنمایی کنید بخدا پول لازم هستیم
3 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

بهترین پاسخ

نخیر تعلق نمی گیره. شرط اول دریافت رو ندارید

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.