در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام
پدر بنده مستمری بگیر تامین اجتماعی.من پسر بزرگشم26ساله . بر اثر تصادف 110%از کار افتادگی برام تعیین کردن.میشه بعد از پدرم من از حقوقش استفاده کنم؟اگه راهی هست راهنمایی کنید من مجردم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما باید از طریق کمیسیون پزشکی سازمان تامین اجتماعی کمیسیون ماده 91از کارافتاده کلی تلقی بشوید که بتوانید بعد از پدر از این حقوق استفاده کنید.