در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
هزينه هاي انتقال چقدر ميشه و اينكه اگه بيمه هزينه سنگيني خواست اگه بخام إز اول حق بازنشستگي بريزم  ميشه ديگه و ضمنا أيا حق بيمه اي كه وأريز ميشه برأي بازنشستگي خود بنود دفترچه درمان هم صادر ميشه يا هزينه هر كدام جداست إز أين هزينه ها منو مطلع كنيد ممنون ميشم
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
باسلام طبق کسورات بازنشتگی بین دو حق بیمه هرکدام که بیشتر بوده مبنای محاسبه اون حق بیمه بیشتر میباشد لذا مبلغ سنگینی بدست میاید لذا طبق قوانین سازمان هرطوری که در نظر بگیرید میبایست مبلغ بالایی پرداخت نمایید