در سایر توسط
باسلام...ازماده 54 قانون بیمه شخص ثالث اگه خبری هست ممنون میشم اطلاع رسانی بشه...میگن از10تیراجرامیشه صحت داره یانه.باتشکر
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز به موجب تغیر قانون بیمه شخص ثالث و تغییر نوع تخفیفات ترتیبی اتخاذ شده تا بانک اطلاعاتی نیروی انتظامی در اختیار بیمه قرار بگیره.

علت هم این هست که از این به بعد نرخ بیمه شخص ثالث برای همه شرکت ها بدون تخفیف اضافی و تنها با تخفیف سالیانه خود بیمه ارائه میشه اما قرار هم نیست که نرخ بیمه برای همه ی افراد یکسان باشه. بلکه عواملی چون رانندگی پر خطر ، امتیاز منفی راننده و امثال اینها بر روی نرخ بیمه شما تاثیر گذار خواهد بود.

قانون جدید بیمه شخص ثالث از اول تیرماه اجرایی شده و درحال حاضر شرکت های بیمه ای نرخ یکسانی رو برای بیمه شخص ثالث ارائه میدن.متن ماده 54 بیمه شخص ثالث :

ماده۵۴:نيروي انتظامي جمهوري اسلامي ايران مكلف است ظرف مدت سه ماه از تاريخ لازم الاجراء شدن اين قانون ترتيبي اتخاذ كند كه امكان دسترسي به بانكهاي اطلاعاتي آن نيرو در ارتباط با موضوعات مورد نياز از قبيل مشخصات وسايل نقليه و دارندگان آنها و گواهينامه هاي صادرشده و همچنين سوابق تخلفات و تصادفات رانندگان، از طريق سامانه هاي الكترونيكي به صورت برخط براي مراجع قضائي، صندوق و بيمه مركزي فراهم شود. اخذ گواهينامه نيازمند كارت پايان خدمت و معافيت سربازي نيست.