در دیه و بیمه خودرو توسط (-1,060 امتیاز)
آیا شرط سربازی برای اخذ گواهی نامه حذف شده است ؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

سلام
این موضوع در ماده 54 قانون جدید بیمه شخص ثالث لحاظ شده بود که در انتظار تایید از سوی سازمان نیروهای مسلح بود که باتوجه به اخبار انتشار شده این موضوع نیز مورد تایید سازمان مذکور قرار گرفته و به زودی افرادی که کارت پایان خدمت ندارند می توان بدون کارت پایان خدمت، گواهینامه رانندگی اخذ کرده و با خرید بیمه شخص ثالث تحت پوشش بیمه قرار بگیرند

به گزارش خبرنگار انتظامی خبرگزاری تسنیم، در جلسه روز گذشته سرلشکر باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی تصمیماتی در خصوص نحوه اجرای برخی مواد قانونی مرتبط با سربازان و مشمولان خدمت وظیفه عمومی اتخاذ شد.

بر اساس یکی از توافقات انجام شده مقرر شد بند (هـ) ماده 54 قانون بیمه شخص ثالث توسط نیروی انتظامی در اسرع وقت اجرایی شود.در این بند قانونی که پیش از این اجرایی شدنش از سوی نیروی انتظامی به دلیل مغایرت با سایر قوانین، مشروط به ابلاغ ستاد کل نیروهای مسلح شده بود تصریح شده است: «اخذ گواهینامه نیازمند کارت پایان خدمت و معافیت سربازی نیست.»

البته گرچه هنوز تصمیمات جلسه روز گذشته رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با رئیس مجلس شورای اسلامی ابلاغ نشده ولی به گفته سردار کمالی رئیس اداره سرمایه انسانی سرباز ستاد کل نیروهای مسلح، این تصمیم طی روزهای آینده ابلاغ می‌شود.

به گزارش خبرنگار تسنیم سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی نیز خاطرنشان کرده است که پلیس برای اجرای این قانون، در انتظار ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح است.