در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من قبل از ادواج 2 سال سابقه بیمه ندارم ولی بعد از ازدواج 2 سال سابقه دارم آیا به من تعلق نمیگیره؟ قبل از ازدواج یک سال سابقه دارم
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)

بهترین پاسخ

نخیر تعلق نمیگیره. شرط اول ندارید.

شرایط دریافت کمک هزینه ( هدیه ) ازدواج بیمه تامین اجتماعی

۱. بیمه شده طی ۵ سال قبل از تاریخ ازدواج، حداقل بمدت ۷۲۰ روز سابقه کار داشته و حق بیمه این مدت را پرداخته باشد.
۲. در تاریخ ازدواج رابطه استخدامی بیمه شده با کارفرما قطع نشده باشد.
۳. ازدواج اول باشد.
۴. ازدواج دائم بوده و در دفتر رسمی ثبت شده باشد.