در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام در بیمه تامین اجتماعی بیمه شده اصلی ، کدام یک از افراد خانواده خود را می تواند تحت پوشش قرار دهد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام افراد زیر می توانند با داشتن شرایط زیر تحت پوشش بیمه شده اصلی قرار بگیرند

همسر بیمه شده

فرزندان پسر تا سن بیست سالگی (١٩سال تمام) و پس از آن منحصراً درصورتی که به تحصیلات دانشگاهی اشتغال داشته باشند و یا معلول از کار افتاده نیازمند باشند

 فرزندان دختر در صورت نداشتن شغل و شوهر

شوهر بیمه شده زن درصورتیکه سن  وی از ٦٠ سال بیشتر بوده یا اینکه به تشخیص کمیسیون پزشکی از کارافتاده باشند و معاش آنها توسط بیمه شده تأمین شود

پدر و مادر درصورتی که سن پدر از ٦٠ و مادر از ٥٥ سال بیشتر بوده یا اینکه به تشخیص کمیسیونهای پزشکی از کارافتاده باشند و معاش آنها توسط بیمه شده تأمین و در هر حال مستمری دریافت نکنند