در پرداخت حق بیمه توسط
چگونگی محاسبه حق بیمه کارکنان پاره وقت (زیر 44 ساعت در هفته) نظیر منشی و مربیان آموزشگاه زبان را تشریح نمایید. اصلا ابتدا به ساکن برای پرداخت حق بیمه چه باید کرد؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام برای تحت پوشش قرار گرفتن بیمه تامین اجتماعی به صورت بیمه اجباری کارفرمای شما باید تقاضای دریافت کد کارگاه برای محل کار شما به نزدیک ترین شعبه بیمه تامین اجتماعی ارایه دهد

در زمینه پاره وقت بودن هم ساعت کاری را محاسبه و بر 8 تقسیم نمایید تعداد روز کار بدست می آید و آن تعداد روز را در لیست بیمه رد می کنید