در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام. شوهرم تصادف کرده طرفش فوت کرده دیه به نرخ سال جدید حساب میشه آیا بیمه ماالتفاوت دیه را میدهد؟
2 پاسخ
توسط (4,400 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
با سلام

دوست گرامی دیه با نرخ روز محاسبه و پرداخت میگردد. و تا سقف پوشش بیمه نامه شما قابل پرداخت میباشد . باتوجه به اینکه سقف پوشش شما با دیه ماه حرام میباشد اگر در ماه عادی تصادف رخ داده باشد شما پوشش خواهید داشت