در سایر توسط
اگر قبل از خدمت سربازی مدتی پرداخت بیمه داشته باشم آیا بدون خرید جزع سنوات پرداخت بیمه محسوب میشود
2 پاسخ
توسط
نه، باید پول سنوات سربازی پرداخت شود
توسط (260 امتیاز)

باسلام
در صورتی که بیمه شده شرایط زیر را تواما با هم داشته باشد دیگر نیاز به پرداخت حق بیمه دوران سربازی ندارد و مدت سربازی وی جزو سوابق بیمه پردازی احتساب می شود

۱ )قبل از سربازی دارای سابقه بیمه اجباری باشد ۲ )بعد از سربازی دارای سابقه  بیمه اجباری  باشد ۳ ) مدت بیمه پردازی قبل از سربازی(مورد اول )بعد از سربازی (مورد دوم) ومدت انجام خدمت سربازی قبل از تاریخ ۱۳۸۵/۰۵/۰۷ (هفتم  مرداد ماه سال هشتاد و پنج واقع شده باشد.

در غیر اینصورت بیمه شده باید حق بیمه دوران سربازی رو پرداخت نماید لازم بذکر است این حق بیمه ۲۷ درصد میانگین مجموع دستمزد دو سال قبل از درخواست خرید خدمت تقسیم بر ۲۴ می باشد که بیست درصد ان رو دولت وهفت درصد مابقی رو بیمه شده پرداخت می کند.