در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بیمه الان من تامین اجتماعی هست و اینکه من کارت پایان خدمت دارم و 19 ماه خدمت کردم حالا این دو سال سابقه لازم باید قبل خدمت باشه یا بعد از خدمت؟
1 پاسخ
توسط
دو سال سابقه یک شرط لازم جهت اقدام به اضافه نمودن خدمت سربازی به سوابق(چه بصورت رایگان و چه بصورت پرداخت حق بیمه) می باشد و مهم نیست که قبل از خدمت باشد یا بعد از آن یا ترکیبی از هردو! شرط لازم دیگر این است که الان هم بیمه باشید!