در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
اساتیدبزرگ خداقوت دربیمه پاسارگاد اگه حق بیمه ماهانه 50 هزارانتخاب شود کارمزد نماینده  و سرمایه فوت چقدرمیشود؟ اگه شش ماهه 600 هزار انتخاب شود کارمزد نماینده وسرمایه فوت چقدرمیشود ؟
3 پاسخ
توسط
طبق آئین نامه 83 کارمزد ها مشخص است

اما در کل برای بیمه های عمر کارمزد تشویقی 75% حق بیمه وصولی سال اول یا 3% سرمایه عمر هرکدام که کمتر باشد . و میزان حق بیمه باید از معادل 75% کارمزد =3% سرمایه فوت مساوی یا بیشتر باشد .
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

تمامی کارمزدهای بیمه های عمر مطابق آئین نامه کارمزد بیمه مرکزی ج.ا.ا. می باشد . لطفا به آئین نامه مربوطه رجوع فرمائید.