در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام سال 92 آز نردبان سقوط دچارشکستگی کمرشدم 59 سال سن دارم قادر به کار نیستم کمیسیون رد شدم می توانم از اداره بیمه شکایت کنم
توسط
سلام بنده ۸سال بیمه تامین اجتماعی دارم ولی به دلیل مشکلی ازکارم اخراج شدم ولی الانم چون وسواس دارم نمیتوانم کارکنم چ کنم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه در کمیسیون بدوی رد شدید میتوانید اعتراض بزنید وبه تجدید نظر ارجاع شوید وحتی اگر به رای تجدید نظر هم اعتراض داشته باشید میتوانید  وطرح دعوی در دیوان عدالت اداری نمایید