در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
بسته شده توسط
بعنوان پرسنل امتیاز اور(مهندس معمار کارشناش ارشد) یک شرکت پیمانکاری رتبه یک همزمان در یکی از کارگاههای شرکت قرارداد پیمانکاری نیز داشتم که شرکت به مدت 35 ماه حق بیمه مرا پرداخت کرده ولی حال از پرداخت دستمزد حق و حقوق پرسنلی امتناع میورزد هم اکنون به اداره کار شکایت کرده ام اما جای سوال این است که کارفرما زیر بار تایید کار کردن اینجانب خواهد رفت (نه قرادادی وجود دارد نه مدرکی-توافقی شفاهی بوده)کلیه پرداختها به اینجانب از محل قرارداد پیمانکاری بوده و شرکت مدرک اینجانب را هم برای رتبه بندی در سازمان مدیریت وبرنامه ریزی مورد استفاده قرار داده.خواهشمند است راهنمایی لازم جهت احقاق حق خود را انجام دهید.با تشکر
سوال بسته شد با توجه به : سوال مرتبط با بيمه نمي باشد.
1 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)
سلام. اميدوارم كه مشكل تون سريع تر برطرف بشه.

مرجع سوالات بيمه مربوط به سوالات بيمه هستش. سوال شما مربوط به قانون كار و روابط كارفرما و كارگر مي باشد كه با اهداف اين مرجع متفاوت هست. اين سوال بسته شد.