در بیمه درمان تکمیلی توسط (760 امتیاز)

با سلام خدمت اقای یمکان گز عزیز .قربان میشه لطف کنید درخصوص این طرح جدید بیمه تکمیل درمان که همراه با خرید بیمه عمر پاسارگاد ارائه میشه توضیحاتی بفرمایید؟؟

یزدانی کارشناس بیمه های عمر وتشکیل سرمایه

2 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

سلام بر شما و همه مردم خوب سرزمینم ،

پوشش درمان تکمیلی روی بیمه های عمر پاسارگاد بصورت رایگان ارائه می گردد.

بعبارتی اگر جمع سپرده و ذخیره ریاضی ( ستون مربوطه در بیمه نامه ) به مبلغ 2 میلیون تومان به بالا برسد پوشش های فوق با صدور کارت SOS به ایشان تعلق می گیرد.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما