در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام.ایا در شرکت های بیمه جهت دریافت خسارت بیمه اشخاص، وکلا دادگستری با قراردادهایی که دارند میتوانند پیگیری و وکالت نمایند یا نیاز به وکالت نامه رسمی تنطیم شده در دفاتر اسناد رسمی هست ؟

تشکر
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
توکیل به وکیل از دو طریق صورت می گیرد:
1. توکیل به وکیل با پروانه وکالت
2. توکیل به وکیل (شخص عادی بدون پرولنه وکالت )

در مورد شماره 1 نیازی به توضیح اضافه ندارد. وکلا کار خود را با قبول وکالت و باطل کردن تمبر مخصوص شروع می کنند و جانشین موکل خود در دریافت خسارت می شوند.

در مورد شماره 2 سند توکیل به وکیل در دفترخانه تنظیم تسناد رسمی صورت می گیرد و به وکالت کاری معروف است.

در هر دو مورد وکیل به شرکت بیمه مراجعه می کند و خسارت را مطالبه می کند. موکل می تواند در تعریف حیطه اختیارات وکیل خود، محدودیت هایی ایجاد نماید ازجمله دریافت حواله یا چک به مبلغ خسارت که فقط توسط شخص خود موکل، امکان پذیر باشد