در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

خسته نباشید .ببخشید قصد تغییر صندوق بازنشستگی از نفت به تامین اجتماعی را دارم .لطفا با توجه به شرایط زیر مبلغ واریزی به صندوق جدید و مدت زمان پرداخت این مبلغ به صورت اقساط را اعلام فرمایید.

1.زمان انتقال سال 95 می باشد.

2.مبلغ حقوق در محل جدید خدمت از مبلغ حقوق در محل خدمت قبلی بیشتر و سقف حداکثر مشمول بیمه را پر میکند.

3.تعداد سنوات قابل انتقال حدود 15 سال می باشد.

سپاسگزارم
توسط
سلام
اقا این سوال من هم هست لطفا یه نفر اگاه جواب بدهد ممنون
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)

مبلغتون زیاد می شه

بر این اساس، کلیه بیمه شدگان به استثنای کادر نیروهای مسلح و وزارت اطلاعات می توانند با رعایت ضوابط این آیین نامه نسبت به تغییر صندوق بیمه ای خود به سایر صندوق های بیمه ای اقدام کنند.

بر اساس این آیین نامه، بیمه شده موظف است در خواست تغییر صندوق و انتقال حق بیمه و سوابق بیمه ای خود را (طبق ظوابط صندوق بیمه ای مربوط)به صورت کتبی به صندوق بیمه ای مقصد ارایه و صندوق بیمه ای مذکور موظف است، تقاضای او را به صندوق بیمه ای مبدا ارسال کند و صندوق بیمه ای مبدا نیز موظف است ظرف مدت یک ماه نسبت به محاسبه مبلغ حق بیمه ای مربوط (اعم از سهم بیمه شده و کارفرما) با ذکر مدت بیمه پردازی و اعلام آن به صندوق بیمه ای مقصد اقدام کند.

جزئیات این آیین نامه در بخشنامه تلخیص شده شماره 15 امور فنی در سایت تامین اجتماعی قابل استفاده می باشد