در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام چه کسانی دارای تابعیت ایرانی محسوب می شوند ؟
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)
سلام طبق بند ۹۷۶ قانون مدنی ایران تابعیت ایرانی به افراد زیر تعلق می‌گیرد:

-  همه افراد ساکن در ایران به جز کسانی که تابعیت خارجی دارند.
-  کسانی که در ایران یا خارج از ایران به دنیا آمده‌اند و پدرشان ایرانی است.
 - کسانی که در ایران از پدر ناشناخته به دنیا آمده‌اند.
-  افراد متولد در ایران که یکی از آنها والدین آنان خارجی و یکی دیگر ایرانی است.
- افراد متولد ایران که پدر آنها غیر ایرانی است و حداقل یک سال قبل از سن ۱۸ سالگی در ایران اقامت داشته‌اند.
- هر زن دارای تابعیت خارجی که با شوهر ایرانی ازدواج کرده‌است.