در بیمه بیکاری توسط
چرا جهت دریافت بیمه بیکاری کارمند تامین اجتماعی سلیقه ای برخورد میکند اگر شامل همه نمیشود چرا درا طول خدمت مبلغی از حقوق بابت بیمه بیکاری کسر میگردد من بعد از15 سال بیکار شدم کار بنا به مشکلات مالی درخواست بیمه بیکاری داده ام ولی تامین اجتماعی میگن باید نیرو جایگزین باید باشه درصورتیکه نیرو آوردن  ولی کد شغلی فرق میکند آقا همکاری نمیکنند 4 ماه فقط دویدم هنوزم دارم میدوم تو را خدا اگه میتوانید همکاری کنید دعاگویتان هستم
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام طبق قانون شرایط دریافت بیمه بیکاری شامل موارد زیر می باشد

  • مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشند.
  • به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشید
  • تبعه کشورهای خارجی نباشند.
  • مستمری بگیر، بازنشسته و یا از کار افتاده کلی نباشند.
  • بیمه شده قبل از بیکار شدن حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد.
  • بیمه شدگانی که به علت بروز حوادث غیرمترقبه مانند سیل، جنگ، زلزله و آتش سوزی بیکار می شوند، برای دریافت مقرری بیمه بیکاری، نیاز به داشتن حداقل سابقه پرداخت حق بیمه ندارند و حتی اگر در روز اول کار بر اثر این حوادث بیکار شوند می توانند مقرری بیمه بیکاری دریافت کنند.
در صورتی که شما موارد بالا را دارا می باشد می توانید مقرری بیمه بیکاری را دریافت نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می کنم مقاله زیر رو مطالعه نمایید: